Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο πλαίσιο της εθελοντικής πρωτοβουλίας των εργαζομένων του ομίλου της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη συγκινητική ανταπόκριση που βρήκε η προσφορά όλων μας όσον αφορά στη διανομή των παιδικών ρούχων και παιχνιδιών σε τρεις φορείς με αποδεδειγμένο έργο κοινωνική προσφοράς, ειδικότερα στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου – Αγ. Ασωμάτων, στο Δήμο Περιστερίου και στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «Ηλιαχτίδα».

Εν όψει των ημερών του Πάσχα λοιπόν ερχόμαστε να υπενθυμίσουμε την καινούρια πρόσκληση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού έχουν απευθυνθεί στην ΟΠΑΠ Α.Ε. ζητώντας κάθε δυνατή βοήθεια στο απαιτητικό τους έργο. Για το σκοπό αυτό λοιπόν καλούμαστε να φέρουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας με έμφαση σε προϊόντα κατάλληλα για παιδιά (δημητριακά, κρουασάν, μπισκότα αλλά και μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κλπ) για να διανεμηθούν, μέσω του Δήμου Κορυδαλλού σε όσους έχουν ανάγκη. Για τον ίδιο σκοπό, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΟΠΑΠ θα δώσει φιλικό αγώνα με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κορυδαλλού «Άρτεμις» το Σάββατο 11 Μαΐου.

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στο διάστημα από Τετάρτη 24 Απριλίου έως Παρασκευή  10 Μαΐου και ώρες από τις 10:00 έως τις 14:00 στα τηλέφωνα επικοινωνίας :

Βίκυ Βαρβαδούκα                  8693  
Χατζηδιαμαντή Κάτια             8477
Γιάννης Νικήτας                     8862

Χώρος συλλογής των προϊόντων είναι το γραφείο του Τμήματος Κοινωνικών Δικτύων (goodchannel) στο Ισόγειο.
Ας ενωθούμε για μια ακόμη φορά για το κοινό καλό!