Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε.
Η αιμοδοσία αν και πράξη διάρκειας μόλις ενός δεκαλέπτου, αποτελεί μια τεράστια πράξη αγάπης, μια χειρονομία καλής θέλησης, έκφραση αλληλεγγύης.
Η προσέλευση στην τελευταία αιμοδοσία, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου την 5 & 6 Δεκεμβρίου 2012,  ξεπέρασε την προσδοκώμενη, αποσπώντας γι΄ άλλη μια φορά τα εύσημα τόσο από τους υπεύθυνους γιατρούς, όσο και από τους εθελοντές αιμοδότες, τους συντονιστές, το νοσηλευτικό προσωπικό, στέφοντας την με επιτυχία.
 Η τράπεζα αίματος που διατηρεί το Σωματείο των εργαζομένων της ΟΠΑΠ Παροχής Υπηρεσιών Α.Ε. στο Ίδρυμα Ελπίδα παρά τη σύντομη χρονική διάρκεια της, καλύπτει άμεσα και διαρκώς σημαντικές ανάγκες των ασθενών παιδιών, επείγοντα περιστατικά υγείας εργαζομένων αλλά και συγγενών αυτών, αναδεικνύοντας την  τάση «θέλω να βοηθήσω» και όχι την πράξη «δίνω αίμα» και προβάλλοντας ανθρωπισμό και κοινωνική ευαισθησία .
Είναι σημαντικό και κρίσιμο να διατηρηθεί ζωντανός ο θεσμός της αιμοδοσίας, ώστε να διατηρηθεί ζωντανή η ελπίδα των συνανθρώπων μας που τόσο την έχουν ανάγκη.

Πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του ομίλου της ΟΠΑΠ και πολλές ευχές για συνέχεια και εξέλιξη αυτού του πολύτιμου έργου!

Η τράπεζα αίματος του Σωματείου εργαζομένων της ΟΠΑΠ Παροχής Υπηρεσιών Α.Ε. διατηρείται στο Ίδρυμα Ελπίδα (Μικράς Ασίας 46 – 115 27 Γουδί ) και όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει αίμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-5798894 (Κα Τσεκρέκου Μάρω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.